GLORIA MARIA

GLORIA MARIA Shoarma Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2088 beoordelingen
19 sep 2021 om 20:32 Normaal bezorgen ze supersnel. Nu opeens meer dan een uur wachten. Door storing was de bestelling niet verwerkt en doorgekomen vanuit thuisbezorgd. Na contact met restaurant binnen 10 minuten op kunnen halen. Weer heerlijk gegeten, beste kapsalon!
19 sep 2021 om 20:16 Vanwege storing bij thuisbezorgd geen eten gekregen..
19 sep 2021 om 20:15 Eten al meerdere malen niet op de afgesproken tijd bezorgd. Vaak der achter aan moeten bellen en dan verschillende berichten te horen krijgen en dan vervolgens als je gebeld hebt nog 45 min moeten wachten op eten.
15 sep 2021 om 19:29 Als je je bestelling plaatst weet je dat er een uur voorstaat voor bezorgen dus dat is wel prettig
11 sep 2021 om 21:35 Was wederom heerlijk!
11 sep 2021 om 21:33 Eten was Okay. Niet meer warm en ipv 35 minuten bij bestelling eerst bij de bevestiging 45 minuten maar in werkelijkheid kwam deze pas na 1.15 uur binnen. Bezorger was vriwndelijk
11 sep 2021 om 20:09 eten pas na 2 uur bezorgd
11 sep 2021 om 9:53 Nadat ik mijn eten ontvangen heb kwam ik er achter dat er wat miste, snel gebeld maar kreeg een geïrriteerde eigenaar aan de lijn dat ik pech had want het was al een half uur na sluitingstijd, daar nam ik geen genoegen mee. Uiteindelijk niks meer ontvange
11 sep 2021 om 7:47 Meer dan 2 uur wachten, kwartier na belletje bezorgd, koud
4 sep 2021 om 19:12 Het was weer heerlijk zoals altijd!
3 sep 2021 om 22:18 Prima. Verzorgd, erg lekker geen klachten
1 sep 2021 om 20:40 Besteld voor 17:45, eten werd om 18:25 bezorgd en was lauw. Op een van de pizza's extra Champignons besteld, deze zaten er niet op. Erg jammer want voorheen waren zowel de Pizza's als de bezorging uitstekend.