GLORIA MARIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gloria Maria. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:47 Duurt lang eer dat het eten er is Vond er weinig aan
27 nov 2022 om 19:06 Slappe patat en koud/lauw eten. Ga hier nooit meer bestellen. Meerdan 90 min moeten wachten op mijn eten. Terwijl ik voor 5 uur had besteld
27 nov 2022 om 14:01 Heerlijk gegeten. Alles binnen de verwachtingen. Netjes.
25 nov 2022 om 10:28 Pizza en kapsalon waren heerlijk.
23 nov 2022 om 10:56 Er is altijd wel wat Dan verkeerd eten En gisteren weer besteld en dan vergeten ze weer saus terwijl we die extra bij bestellen Lekker verdienen zo voor ze Eten was ook erg droog
22 nov 2022 om 20:02 Top zoals altijd. Heerlijke pizza's, was niet heel warm meer, maar mischien door de kou buiten. Vond het niet heel storend.
20 nov 2022 om 21:49 Jullie eten was lekker kwam warm aan en je ik heb voor nu geen klachten houden zo want ik lees verschillende ervaringen maar zelf heb ik lekker genoten van jullie eten was lekker. Hou jullie service hoog heel belangrijk!!!
20 nov 2022 om 21:32 Heeeeel lang moeten wachten, eten was lauw en flauw en lag helemaal door elkaar in de tas. Zompige patat. Slecht.
20 nov 2022 om 20:10 Verkeerde bestelling geleverd en niet warm geleverd niet te eten
20 nov 2022 om 19:18 Slappe patat, saai broodje shoarma zonder sla, pizza gelukkig extra gorgonzola op laten doen want was erg karig. Zeeeer lange wachttijd, 45 min gemeld werden er 80
20 nov 2022 om 19:15 Prima eten, goede porties snel bezorgd
20 nov 2022 om 7:25 Pizza salami met ui besteld en kreeg een pizza met paprika..